ЗА НАС

Нашата мисия е да изградим
общност от автомобилни фенове,
за да работим заедно
и да си помагаме взаимно.

КАКВО Е CAR HUNTERS?

CarHunters e основан от Васил Петров, вдъхновен от идеята, че всеки може да притежава своя мечтан автомобил.

Ние сме екип от млади хора, които обичат колите и държат на качествената им подръжка.

Знаем колко трудно може да бъде да продадеш автомобила си. Искате нова кола, но не Ви се занимава с продажбата на старата – ние сме хората. Ще намерим купувачи, ще се занимаваме с огледите и ще помогнем при сделката.

А още по-трудно може да бъде купуването на автомобил – месеци наред търсене, ровене в сайтове, обикаляне по автокъщи и сервизи. Ние сме тук, за да Ви спестим всичко това. Кажете каква кола търсите и ще намерим точната за Вас!

Ние сме тук, за да Ви спестим излишните усилия. Просто кажете какво търсите и ние ще го намерим.

Разбираме колко е зает човек в ежедневието си – работа, семейство, задачи. Затова сме готови да се заемем с подръжката на автомобила Ви (пълно сервизно обслужване, ГТП, смяна на гуми, диагностика, Гражданска отговорност и Автокаско).

Единственият Ви ангажимент остава карането с удоволствие!

Ако обичате коли, пишете ни.
Ако дори само се интересувате от тази тема, отново ни пишете!

Васил Петров

Основател

ЗАЩО CAR HUNTERS?

Бързи и качествени резултати

Бързате? Нашата мрежа от партньори се състои от лизингови компании, автокъщи и сервизи, които могат да отстранят всякакъв проблем.

Лесна комуникация

Използваме всички съвременни начини на комуникация – Viber, WhatsApp, Messenger, Email. Можете да се свържете с нас по всяко време.

Без тревоги

Преди да закупите кола, ние ѝ правим пълна проверка, за да можете да бъдете сигурни в качеството на автомобила.

Прозрачен процес

Абсолютно прозрачен процес на работа и 100% удовлетворение на клиента. Без допълнителни такси, различни от вече уговорената цена. Обичаме си работата и я вършим честно.

Идваме при Вас

Нямате време да ни посетите? Ние ще дойдем при Вас за да обсъдим от какво се нуждаете. Голяма част от процеса в намирането на кола е опознаването на бъдещия ѝ собственик.

Сигурност

Ние работим с някои от най-добрите и доверени специалисти в сферата на автомобилите. Техните години опит, Ви гарантират спокойствието на пътя.

KAK НАМИРАМЕ АВТОМОБИЛИТЕ?

CarHunters ще намери мечтаната Ви кола, без значение къде се намира – в Европа или Северна Америка.

Можете да бъдете сигурни, че ще бъде най-доброто качество, за цената, която плащате!

Ще предложим цялостна поддръжка на колата Ви на преференциални цени и в случай, че искате съвет при правенето на застраховка, ще съдействаме!

ПРЕДИШЕН ОПИТ

Когато стане дума за нови предизвикателства, нашата увереност е изградена от предишния ни опит в намирането изключителни находки от Германия и Северна Америка.

В случай, че имате кола внос от САЩ или Канада, ние ще Ви помогнем да я пригодите към ЕС стандартите и българските пътища.