Коли на търг от САЩ и Канада

Вземи кола от търговете в Канада или САЩ -
мисията е не само възможна, а и лесна!

Актуални оферти

Полезно за колите от търг

Колебаете се дали да се доверите на кола, закупена от търг? Ето и част от основните предимства на тези автомобили, потвърдени от нашата експертиза и опит.

Основни предимства и недостатъци на колите от търг

Предимства

Едно от основните предимства на колите от търг е крайната им цена – купувате по-нов автомобил на по-ниска цена, в сравнение с родния пазар. Колите от Канада и САЩ често са с високо оборудване на моделите, което в съчетание с по-ниската им цена ги прави особено примамливи. 

Друго важно – ние имаме възможност да проверим предварително историята на колата. Без пренавити километражи, скрити удари и непроверена собственост.

Даваме ориентировъчна разбивка на всички разходи по докарването, което ви дава ясна представа за какво точно плащате – кола, транспорт, мито. 

Веднъж пристигнала в България, от Carhunters също се занимаваме с логистиката на колата и изготвянето на всички необходими документи Вашата нова придобивка да бъде успешно регистрирана в КАТ.

Недостатъци

Нека да сме наясно и с рисковете, които крие покупката на кола от САЩ/Канада – не винаги всички щети са видими от снимките. Срокът, за който автомобилът ще дойде до България е ориентировъчен.

Пълно съдействие от CarHunters

Най-често търсени марки и модели

МаркаМодел
BMW335i, 328i, 428i, 430i, X3, X5
JeepGrand Cherokee
Mercedes BenzC class, GL, GLC
ToyotaRAV4
DodgeDurango
DodgeChallenger
FordMustang

Достъп до всички търгове

Канада: ca.iaai.com

САЩ: iaai.com ; copart.com

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Често задавани въпроси

Всеки един автомобил може да бъде проверен в системата CARFAX, където е дадена подробна информация с историята му  – колко пъти е бил на търг, колко собственици е имал, сервизна история, на какъв реален пробег е, дали е бил изтеглен от пазара поради съмнения за дефекти, прекъсване на гаранцията, предишни произшествия и т.н.

След като заплатите автомобила и таксата към търга, фирмата превозвач извозва колата към терминал, където бива съхранявана (изпращаме снимков материал). Когато има контейнер, насрочен за морски транспорт в посока Западна Европа, получавате детайли, с които може да проследите товара в реално време. От Западна Европа организираме автовоз до България. Според желанието на клиента може да доставим колата с репатрак до посочен от него адрес.

Не, няма. Колите идват в България без гаранция. Често те са ударени и подлежат на ремонт тук.

Ориентировъчно отнема 2-3 месеца. Срокът много зависи от локацията на колата в САЩ и Канада в зависимост дали е близо до пристанище и организацията на морския транспорт.

Не е необходима регистрация, само трябва да се свържете с нас на посочения телефон.

Свържете се с нас, за да разкажем как се печели кола от търг и колко приблизително струва