Коли на търг от САЩ и Канада

Вземи кола от търговете в Канада или САЩ -
мисията е не само възможна, а и лесна!

Актуални оферти

2016

106497 км

560 к.с.

2011

143034 км

414 к.с.

2019

54312 км

600 к.с.

2020

28322 км

295 к.с.

2018

99589 км

184 к.с.

2020

83998 км

395 к.с.

2020

89301 км

250 к.с.

Полезно за колите от търг

Колебаете се дали да се доверите на кола, закупена от търг? Ето и част от основните предимства на тези автомобили, потвърдени от нашата експертиза и опит.

Основни предимства и недостатъци на колите от търг

Предимства

Едно от основните предимства на колите от търг е крайната им цена – купувате по-нов автомобил на по-ниска цена, в сравнение с родния пазар. Колите от Канада и САЩ често са с високо оборудване на моделите, което в съчетание с по-ниската им цена ги прави особено примамливи. 

Друго важно – ние имаме възможност да проверим предварително историята на колата. Без пренавити километражи, скрити удари и непроверена собственост.

Даваме ориентировъчна разбивка на всички разходи по докарването, което ви дава ясна представа за какво точно плащате – кола, транспорт, мито. 

Веднъж пристигнала в България, от Carhunters също се занимаваме с логистиката на колата и изготвянето на всички необходими документи Вашата нова придобивка да бъде успешно регистрирана в КАТ.

Недостатъци

Нека да сме наясно и с рисковете, които крие покупката на кола от САЩ/Канада – не винаги всички щети са видими от снимките. Срокът, за който автомобилът ще дойде до България е ориентировъчен.

Пълно съдействие от CarHunters

Най-често търсени марки и модели

МаркаМодел
BMW335i, 328i, 428i, 430i, X3, X5
JeepGrand Cherokee
Mercedes BenzC class, GL, GLC
ToyotaRAV4
DodgeDurango
DodgeChallenger
FordMustang

Достъп до всички търгове

Канада: ca.iaai.com

САЩ: iaai.com ; copart.com

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Често задавани въпроси

Всеки един автомобил може да бъде проверен в системата CARFAX, където е дадена подробна информация с историята му  – колко пъти е бил на търг, колко собственици е имал, сервизна история, на какъв реален пробег е, дали е бил изтеглен от пазара поради съмнения за дефекти, прекъсване на гаранцията, предишни произшествия и т.н.

След като заплатите автомобила и таксата към търга, фирмата превозвач извозва колата към терминал, където бива съхранявана (изпращаме снимков материал). Когато има контейнер, насрочен за морски транспорт в посока Западна Европа, получавате детайли, с които може да проследите товара в реално време. От Западна Европа организираме автовоз до България. Според желанието на клиента може да доставим колата с репатрак до посочен от него адрес.

Не, няма. Колите идват в България без гаранция. Често те са ударени и подлежат на ремонт тук.

Ориентировъчно отнема 2-3 месеца. Срокът много зависи от локацията на колата в САЩ и Канада в зависимост дали е близо до пристанище и организацията на морския транспорт.

Не е необходима регистрация, само трябва да се свържете с нас на посочения телефон.

Свържете се с нас, за да разкажем как се печели кола от търг и колко приблизително струва