0 Сравни коли

ОБСЛУЖВАНЕ

Най-важните неща за поддръжката на Вашия автомобил

Разменете гумите и проверете налягането

Гумите са едно от най-важните неща когато говорим за сигурност на пътя. Осигуряваме: покупка на нови гуми; проверка на грайфери и налягане; смяна на зимни/летни гуми; реглаж; изправяне на джанти.

Проверка на акумулатор

Незареден акумулатор е нещо доста неприятно, тъй като без него няма как да запалим двигателя. Палите колата и нищо не се случва? Ами сега?… Ние ще проверяваме състоянието на акумулатора, за да карате спокойно колата си дори и зимата.

Проверка на накладките

Накладките са Ви нужни, за да спирате колата. Просто казано – изключително важни. Ако не знаете как да проверите накладките си, задължително потърсете специалист. Работим със сервизи, които предлагат висококачествени накладки за различни класове автомобили, които ще осигурят стабилността на автомобила.

Проверка на всички видове ремъци и вериги

Уверете се, че сте проверили ремъците и веригите на колата. Ако забележите следи от износване или нетипичен звук при движение, потърсете помощ от професоиналист – насреща сме! Ние се занимаваме включително с обстоен преглед на тези не толкова видими части на автомобила, които биха могли да причинят големи главоболия.

Смяна на маслото

Всеки двигател се нуждае от смяна на маслото. То отговаря за лесната работа на двигателя и всичките му части. С времето, маслото се замърсява и трябва да бъде заменено. Хубаво е да се сменя на всеки 10,000 км или на 1 година.

И не на последно място…
Нашата задача е да подготвим Вашата кола за зимния период, дълго пътуване или просто да осигурим Вашето спокойствие, знаейки че карате перфектно обслужен автомобил.

Ако имате допълнителни въпроси, просто се обадете или си запазете час за професионална консултация!

ОБАДИ СЕ
ОБАДИ СЕ
УРЕДИ ЧАС
УРЕДИ ЧАС
Зареждане