0 Сравни коли

ДИАГНОСТИКА

Какво е диагностика на кола и защо е важна?

Кои компоненти на колата могат да бъдат диагностицирани?

Диагностиката може да засече проблеми при двигателя, скоростната кутия, изпускателната система, спирачки и други важни компоненти. Също така може да намери проблеми при работата на впръскането на горивото, въздушният поток, охладителната система, запалителните бобини и дросела.

Това, което искаме да уточним е, че диагностиката не може да засече точната причина за дадения проблем. Тя може да Ви насочи къде да търсите проблема. След като това е установено, може да работим по отстраняването на проблема в доверен наш сервиз или Ваш по желание.

Какви са ползите от диагностиката?

Преди появата на компютри, които да извършват диагностика на коли, отстраняването на проблеми по колата е била по-сложна задача. В днешно време поради факта, че почти всички компоненти на колата имат модули, диагностиката може да засече проблем преди той да е станал сериозен. Също така може да се видят данни за историята й от датата на производство.

Колко често трябва да правим диагностика на колата?

Не е нужно да чакате да светне някоя лампичка на таблото. Достатъчна причина да направите диагностик е звук, който преди го е нямало, или усещане, че колата да се държи по различен начин на пътя. Дори и да няма никакви видими проблеми, съветваме поне веднъж годишно да правите диагностика на колата си за да не Ви се налага да поемате големи разходи в бъдеще.

Запазете час за професионална консултация!

ОБАДИ СЕ
ОБАДИ СЕ
УРЕДИ ЧАС
УРЕДИ ЧАС
Зареждане